Kezdőlap

Álláslehetőség

Porzsákok
Tisztító szerek

Futárszolgálat


Kezdőlap
Szolgáltatásaink
Jogi információk
Hogyan működik? (dióhéjban)
Tippek, tanácsok
Bemutatkozás
Kapcsolatfelvétel
Online felhasználók
Hogyan kűzdjünk a vízkő ellen? Nyomtatás E-mail

A mosógepek vízkőlerekódásának megakadályozására több féle módszer létezik. A korszerü mosóporok tartalmaznak vízlágyító adalékot, vagy adagolhatunk külön minden mosás alkalmával különböző vízlágyító szereket pl: (Calgon,Csillag,Trisó) ,vagy idönként átmoshatjuk a készüléket tisztító koncentrátummal. Most egy ilyen terméket ajánlok a figyelmükbe.

 

POLLY AUTOMATA MOSÓGÉP-TISZTÍTÓ

A POLLY-t arra a célra fejlesztettük ki, hogy az automata mosógép kívülről nem látható felületein (pl. a fűtőbetét, szimering) lerakódott vízkövet és egyéb szennyeződéseket a gép károsodása nélkül távolítsa el.

A vízkőlerakódás idővel az automata mosógépek fűtőbetétjének tönkremeneteléhez, a forgó részek fokozott kopásához vezet, aminek következménye a drága javíttatás és alkatrészcsere.

A POLLY klorid és foszfátmentes, biológiailag lebontható, környezetkímélő tisztítószer.

A POLLY egy olyan koncentrátum, amely első lépésben kb. 3-4 szeresére hígítva először a fűtőbetét vastagabb lerakódásait oldja le, majd az üres automata mosógépet egy 60 fokos programmal indítva kb. 15-szörösére, hígul.

Tisztításkor az egész flakon POLLY-t fel kell használni, mert így biztosított a megfelelő koncentráció a mosógép felületeinek alapos tisztításához.

Az azonnal látható eredmény az, hogy az egész mosógép tisztán csillog, de ami lényeges, megtisztul a fűtőbetét, a forgótengelyen lévő szimering és az egész szivattyú rendszer.

Az esetlegesen darabosan levált vízkövet a szűrőbetét tisztításával kell eltávolítani.

A kezelést célszerű kb. félévenként megismételni, a helyi vízkeménységtől, a mosási gyakoriságtól és a használt mosószerektől függően.

A POLLY rendszeres karbantartásra szolgáló anyag, amely megnöveli az automata mosógép élettartamát, megkímélve használóját az idő előtti költséges javíttatástól, vagy új készülék vásárlásától.

A POLLY egyedülálló termék a piacon, amelyet a háztartási-gép szerelők is előszeretettel használnak a mosógépek karbantartása során.
 

Gyártó: Alkímia Vegyipari Szolgáltató Kft